Prvoligaš u teškim problemima, nema novca za organizaciju meča, prijeti ispadanje u najniži rang!

1
foto: fk-buducnost.me

Naredna utakmica Rudara protiv Sutjeske u Pljevljima, dovedena je u pitanje! Naime, klub je u teškim finansijskim problemima i iz uprave su se saopštenjem obratili svima koji su u mogućnosti da pomognu timu iz Pljevalja.

Nekoliko igrača je odbilo da igra protiv Zete zbog neisplaćenih plata, a klub sada nema novca za organizaciju meča sa Nikšićanima.

Fudbalski klub Rudar poziva sve ljubitelje sporta u Crnoj Gori da ne dozvole da se utakmica 16. kola Telekom crnogorske Prve lige Rudar – Sutjeska, koja je zakazana za srijedu 2. decembra ne odigra. Pozivamo sve one koji vole fudbal, posebno naše navijače, loklanu upravu, privredne gigante iz Pljevalja, privrednike, mala i srednja preduzeća, naše Pljevaljake koji žive van zavičaja i sve one koji mogu da nam pomognu u ovoj teškoj situaciji i sakupimo novac kako bi mogli da obezbjedimo sredstva za službena lica – navodi se u saopštenju rukovodstva Rudara.

Ukoliko Rudar ne obezbijedi novac za odigravanje meča u srijedu, kazna bi mogla da bude rigorozna.

U slučaju da se utakmica ne odigra i ne nađemo novac za službena lica postoji mogućnost da se Rudar preseli u najniži rang takmičenja. Za odigravanje ove utakmice potrebno je oko 3.500 eura. Klub će se javno zahvaliti svima koji se odluče da nam pomognu i znaće da cijeni pomoć u ovim teškim trenucima po klub – stoji u saopštenju kluba, koje je potpisao predsjednik Muhamed Gerina.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here