PUSTILI SU MU SNIMAK OCA KOJI JE UMRO OD ALKOHOLA: O Ronaldovoj reakciji priča cio svijet! [VIDEO]

0

Kristijano Ronaldo je u javnosti uvijek važio za momka koji puca od samopouzdanja, mnogi smatraju da je prepotentan, međutim u intervjuu koji je Portugalac dao Pirsu Morganu mogli smo da vidimo njegovu drugačiju, emotivniju stranu.

Naime, zvijezda Juventusa se bukvalno slomio kada mu je prikazan video njegovog pokojnog oca pred početak Evropskog prvenstva 2004. godine.

Otac Kristijana Ronalda umro je od bolesti jetre, bio je alkoholičar, a ono što boli Ronalda je to što njegov tata nije postao svjedok što je jedan od najboljih igrača svih vremena napravio.

– Nikad nisam vidio ovaj video. Izvini, grcajući u suzama obratio se Ronaldo Morganu.

Na pitanje šta mu najteže pada kada se pomene njegov otac, otkrio je ono što ga najviše boli.

– To što sam uspio da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade. Nikada nije vidio šta sam postao. Moja majka je vidjela, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije vidio ništa, rekao je Ronaldo sav u suzama.

Potom se okrenu problemu zbog kog je njegov otac preminuo.

– Nisam poznavao svog oca 100 odsto. On je bio alkoholičar. Nikada nisam pričao s njim, da imamo normalan razgovor. Bilo je teško – zaključio je momak čiji otac nije uspeo da vidi kako mu sin osvaja pet puta Ligu šampiona, pet Zlatnih lopti i titulu prvaka Evrope u dresu sa državnim grbom.