Radojica Božović: Neću da gledam kako ga uništavaju!

0

Jedan od najtalentovanijih igrača Crvene zvezde mogao bi da napusti stadion “Rajko Mitić”.

dnevnenovine

Radojica Božović, vlasnik agencije koja zastupa interese Luke Adžića, izjavio je da postoji interesovanje brojnih klubova za njegovog klijenta.

– Znam da postoji interesovanje Seltika, ali i još nekih klubova za Luku Adžića. Do konkretne ponude nije došlo. Međutim, bizu smo odluke da Luka vrlo brzo napusti Crvenu zvezdu. Njegov otac, a moj kum, Ivan pričao je sa gospodinom Terzićem i ljudima iz kluba. Oni su mu prenijeli da trener Milojević ne računa ozbiljno na Ivana. Čak su nam predlagali da pronađemo klub gdje će Luka igrati na dvojnu registraciju. Mi to nećemo da radimo, rekao je Božović za Mozzartsport.

Prema njegovim riječima da je igrao više Adžić bi u ovom trenutku vrijedio 5 miliona evra.

– Da je igrao više, s obzirom na to da je dijete kluba, u ovom trenutku bi potpisujem vrijedio pet miliona evra. On je igrač sličan Andriji Živkoviću. Krivo mi je što će Zvezda izgubiti takvog igrača, bisera. Njegovo vrijeme dolazi. Kao vlasnik agencije imam pravo ovo da kažem. Ponekad mi se čini da njima Luka Adžić smeta, ili im možda smeta moj kum, a njegov otac Ivan, nekada veliki igrač. A ja vam tvrdim, to je igrač budućnosti. I stvarno nemam ništa protiv bilo koga, ni protiv trenera Milojevića. Možda sam u javnosti etiketiran kao navijač Partizana međutim meni je mnogo drago što je Zvezda napravila uspjehe u ovoj polusezoni. To je jedno, a nešto sasvim drugo je što ne mogu i neću da gledam kako ga uništavaju. Oni će se na kraju kajati, zaključio je Radojica Božović.

sportskacentrala.com