Radojičić: Pokušaćemo da napravimo nešto značajno

0

Dragan Radojičić je juče i zvanično predstavljen kao novi-stari trener fudbalskog kluba Sutjeska.

On je na predstavljanju kazao da se vraća u klub sa kojim je osvojio dvije titule, te da će ponovo pokušati da uradi nešto slično…

-Vratio sam se tu kao trener 2012. godine, kada smo uspjeli da osvojimo dvije titule prvaka Crne Gore i ponosan sam što sam još jednom izabran od sadašnjih vodećih ljudi, koji su mi dali šansu da još jednom pokušamo da napravimo nešto zaista značajno u crnogorskom fudbalu.

On je istakao da će biti teško ponoviti rezultate Nikole Rakojevića.

Biće mi izuzetno teško ponoviti rezultate koje je napravio moj prethodnik Nikola Rakojević, moj, kako se kaže, stariji fudbalski brat, koji je za ove tri godine postigao zaista fenomenalne rezultate. To mi je dodatni motiv da sa ovim momcima i sa ovom dobrom ekipom, na terenu pokušamo da se vratimo u sam vrh, jer Sutjeska jednostavno traži samo taj rezultat. Takav plan mi je predočen i objeručke sam prihvatio taj poziv.

Radojičić se zahvalio čelnicima Sutjeske.

-Zahvalio bih se još jednom predsjedniku kluba Iliji Ašaninu, članovima Upravnog odbora, direktorima Nikoli Jovoviću i Jovanu Gardaševiću i svima ostalima u Klubu. Zaista su bili izuzetno korektni u svim ovim razgovorima, predočili mi stanje i ni sekund nisam razmišljao da se vratim „kući“.

Radojičić vjeruje da će Sutjeska sa ovim timom moći da se bori za sam vrh prvoligaške tabele.

-Odgovorni ljudi u Klubu odradili su jedan odličan posao u prelaznom roku, koji za nas još nije završen, i mi ćemo, siguran sam, imati konkurentnu ekipu da se borimo za sami vrh. Ne mogu to da obećam i nikad ne obećavam takve stvari. Ali budite sigurni da ćemo dati sve od sebe na terenu i da će Sutjeska biti prepoznatljiva, kao što je i bila prepoznatljiva, to budimo sigurni.Daću svoj poslednji atom snage kao što sam i uvijek davao pored aut linije, a siguran sam da će momci da me prate na samom terenu, tako da ne bi trebali da brinemo za uspjeh. Sigurno ćemo imati veliku podršku navijača ako ovo vrijeme to bude dozvolilo. To je ono što zaista želim, i još jednom ponavljam – zaista sam jako zadovoljan što sam opet u Sutjesci – zaključio je Radojičić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here