Radonjić objavio spisak “B” reprezentacije

0

Selektor „B“ reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić objavio je spisak igrača za revijalnu utakicu sa „A“ reprezentacijom koja se u srijedu igra u Podgorici.

Radonjić je u „B“ selekciju uvrstio 17 igrača, koji nastupaju za timove Telekom 1. CFL i aktuelne igrače mlade reprezentacije Crne Gore, dok je iz redova “A” reprezentacije prekomandovan Danijel Petković.

Na spisku selektora Radonjića nalaze se golman:Suad Ličina (Sutjeska); odbrana: Ilija Tučević(Grbalj), Ermin Alić (Rudar), Boris Kopitpvić(Hapoel Akre, Izrael), Nemanja Kartal (Slavija, BiH),Stefan Vico (Inđija, Srbija), Mirko Radišić (Rudar) iMomčilo Raspopović (Budućnost); vezni red: Deni Hočko, Marko Burzanović (Budućnost), Miroje Jovanović (Rudar), Aldin Adžović (Borac, Srbija), Dušan Lagator (Čukarički, Srbija) i Žarko Grbović (Sutjeska); napad: Milan Vušurović (Budućnost), Šaleta Kordić i Dejan Zarubica(Sutjeska).

Utakmica između „A“ i „B“ reprezentacija Crne Gore igra se u srijedu, 25. maja 2016. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.15 časova. Utakmica je humanitarnog karaktera i sav prihod sakupljen od prodaje ulaznica Fudbalski savez Crne Gore uplatiće na račune Dječijeg doma „Mladost“ iz Bijele i Zavoda „Komanski Most“ iz Podgorice.

FSCG