Radonjić saopštio spisak

Selektor U-20 reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić sapoštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Srbije i Makedonije.

Na spisku se nalazi 21 igrač – Lazar Carević (Barselona, Španija), Krsto Ljubanović (Aceućal, Španija); odbrana: Marko Merdović (Grbalj), Luka Malešević, Miloš Drinčić, Nikola Kumburović (Iskra), Janik Filipović(Kajzerslautern, Njemačka), Andrija Ražnatović (Budućnost), Filip Šćekić (Bokelj); vezni red: Ilija Vukotić(Benfika, Portugal), Ognjen Stijepović (Sampdorija, Italija), Marko Miličković (OFK Titograd), Vladan Bubanja(Sutjeska), Vasilije Terzić, Dušan Bakić, Balša Sekulić (Budućnost), Anđelko Jovanović, Lazar Vučićević(Mladost Lj), Novica Eraković (Lovćen); napad: Aleksa Marušić (Sutjeska), Meris Skenderović (Hofenhajm, Njemačka).

,,Sokolići“ će 15. novembra igrati sa Srbijom na stadionu pod Malim brdom od 13 časova, dok će četiri dana kasnije na ,,DG areni“ u Lješkopolju dočekati Makedoniju, takođe od 13 časova.

– Na spisku je dosta igrača koji su tu bili i u prethodnom ciklusu za U-21, a imaju pravo nastupa i u narednim kvalifikacijama. Oni predstavljaju gro ekipe koja treba da iznese te kvalifikacije. Na spisku ima i nekoliko novih igrača, neki od njih igraju u Drugoj ligi, ali su se ove sezone nametnuli dobrim partijama u svojim klubovima. Želimo da ih isprobamo, da ih uvedemo u sistem rada ove reprezentacije, kazao je selektor Mojaš Radonjić.

Advertisements