Radović OTKRIO ambicije zbog kojih je stigao u Sutjesku

1

Trener Sutjeske Miljan Radović kazao je nakon poraza od Arsenala da je njegova ekipa imala problema u pripremi utakmice.

Imali smo problema u pripremi utakmice, što zbog kartona, igrača koji su bili bolesni, pa su ipak nastupili. Nije alibi, nije neko opravdanje, ali je očekivano da u nastavku meča malo padnemo fizički. To se i desilo, jer smo išli na to da u prvom poluvremenu postignemo gol ili dva. Ali to je fudbal… Došlo je do prekida naše serije, i nadam se da ćemo nastaviti dalje…

Radović je otkrio koji su ciljevi Sutjeske. On ističe da je u Sutjesku sa svojim saradnicima stigao da bi obezbijedio jednu od pozicija koja vodi u Evropu.

Sama situacija na tabeli navodi navijače, vas i sve da razmišljaju o prvom mjestu. Mnogo je kombinacija, ali… Ono što je nama najbitnije, i ono zbog čega sam ja došao i Poleksić i svi u stručnom štabu, je plasaman na mjesto koje vodi u Evropu. Da li će to biti treće, drugo ili prvo mjesto to ne mogu ni ja, ni vi ni niko da kaže sad u ovom momentu. Prevashodno je taj cilj, i ne želimo da pričamo o drugim stvarima. Naravno, ne bježimo od toga da stignemo i sustignemo Dečić i Budućnost, ali nama je prioritet prvo posle svih dešavanja koja su se u zadnje vrijeme desila u klubu i pored svih rezultata, daju nam za pravo da se borimo za Evropu – kazao je Radović.

1 Komentar

  1. e moj radovicu najboljeg igraca drzis na klupi koji najvise zna u fudbalu ima ideju ,sut ,driblingi br,inu ,reci koji jos to ima u tvojoj ekipi,a to je kalezic,malo je igraca sa tim kvalitetima u nasoj ligi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here