Radulović: Poraz nije prijatan, ali ispunili smo plan

0
foto: FSCG.ME

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović kaže da nije previše razočaran porazom u Helsinkiju, istakavši da se nada boljoj igri u narednom duelu protiv Bosne i Hercegovine.

“Finska je bila bolja i na tome im čestitam. Poraz nije prijatan, ali ispunili smo plan i na ovoj utakmici. Isprobali smo neke nove igrače, odmorili gro ekipe… Ali kao što poslije Rumunije nije bilo euforije, tako ni sada nema prevelikog razočaranja. Okrećemo se meču sa Bosnom i Hercegovinom i nadam se da ćemo u toj utakmici odigrati kao protiv Rumunije”, rekao je Radulović za RTCG.

Crna Gora je bila bezopasna svih 90 minuta…

“Utisci nisu kao poslije prve utakmice. Bez razloga imali smo nervozu u srednjom redu, nismo uspostavili protok lopte i nismo mogli da izgradimo napad. Zbog toga je posljednja linija trpila veliki pritisak. Iako je u odbrani sve funkcionisalo kako treba pola sata, dogodio se pad koncentracije i primili smo gol. Kasnije je jedan nesporazum kod igrača uslovio da Finci povedu 2:0”, dodao je Radulović, istakavši da je igra u drugom poluvremenu bila bolja.

Naš nacionalni tim za četiri dana na Gradskom stadionu dočekuje BiH.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here