Radulović: Vučinić može da pruži ogroman doprinos

0

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da je crnogorski fudbal na velikom dobitku, nakon što je član stručnog štaba „sokola“ postao Mirko Vučinić.

„Nadam se da počinje novu karijeru koja će biti uspješna kao i njegova igračka. Siguran sam da Mirko može da pruži ogroman doprinos, svima da pomogne, a i mi iz stručnog štaba ćemo uraditi sve da pomognemo u izgradnji njegove trenerske karijere. Na najvećem dobitku je crnogorski fudbal“, rekao je Radulović.

Vučinić će najviše raditi sa mlađim igračima…

„Biće neko ko će mladima pokazati kako treba da se ponašaju i treniraju da bi dostigli njegov nivo. Vučinić je imao izvanednu karijeru, rad sa velikim trenerima i iskustvo koje ima koristiće nacionalnom timu. Mirkova i moja saradnja, kao trener – igrač, traje 20 godina. Sada smo zajedno na istom zadatku. Nadam se da ćemo uspjeti u zajedničkom cilju, a san svih nas je da vidimo Crnu Goru na velikom takmičenju“, kazao je selektor.

Radulović je kazao da mora da se proširi baza.

„Cilj je da podmladimo i proširimo reprezentaciju. U prethodnom ciklusu dobili smo Vukotića, Vujnovića, vjerujem da ćemo još nekog. Ima prostora u martu i sigurno ćemo pružiti šansu novim licima, mlađim igračima“, kazao je Radulović.

Crna Gora je u grupi Lige nacija sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom, a četiri prva meča odigraće u junu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here