Raegovanje Jokića na tvrdnje Vladana Vujovića: Cijenim i dramski momenat, jedino što ne cijenim je površnost u pokušaju kreiranja afere

1

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić reagovao je na sinoćnje tvrdnje predsjednika OFK Titograd Vlada Vujovića da je FK Bokelj lažirao papire.

Reagovanje Jokića prenosimo u cjelini:

Veli izvjesni V.V. da je Fk Bokelj Kotor, kao opštinski klub, navodno lažirao papire i nezakonito prikazao obaveze spram države zato što je pod političkom zaštitom, pa onda još i napomene da je eto se i plasirao u prvu ligu, ostavljajući publikumu da logicira o tome kakve veze sve to ima jedno sa drugim.

Uz to, valjda da pojača dramatiku ili učini svoje tvrdnje istinitijim, zamaha i nekim papirom, po principu, evo i dokaza.

Cijenim trud, cijenim i dramski momenat, jedino što ne cijenim je površnost u pokušaju kreiranja afere. Kao čovjek koji je tolike godine proveo u biznisu i sam bio akter ne malog broja afera, morao se izvjesni V.V. ipak mnogo bolje pripremiti ili je možda računao da sa druge strane nema nikoga da odgovori. Da je uložen trud pa se tražila dokumentacija iz poreske uprave ili da su se prikupile informacije da su i mnogo veći štihovi lomili zube u ovakvim pokušajima, nikad ne bi prisustvovali ovoj minijaturi.

Rijetke su drame u jednom činu, pa da sav “trud” ne propadne, par crtica za drugi čin:

– tokom prošle godine poreska inspekcija je po anonimnoj prijavi izvršila kontrolu rada kluba, nakon čega je utvrdila neizmirene poreske obavezeza period i u kojem klub nije bio u opštinskom vlasništvu;

– Klub je potpisao sporazum sa PU i o tome obavjestio većinskog vlasnika Opštinu;

– Opština je izvršila kratkotrajnu pozajmicu Klubu kojom su izmirene dospjele obaveze;

– sve naprijed navedeno je prikazano u finansijskim izvještajima;

– Klub nije bio ni jednog dana privilegovan niti zaštićen politički ni pred državnim organima, ni na terenu, da jeste ne bi sigurno bio predmet inspekcijskog nadzora, niti bi dragocjene bodove gubio u Igalu.

Sve ovo izvjesni V.V. dobro zna, nego su namjere potpuno drugačije od brige za regularnost i javne finansije, ali to ćemo ostaviti za neku drugu priliku.

Do tada malo prigodnih stihova:

“Mudrovaće, badavani

Kad me nema da se branim

Da sam blizu, ne bi im se dalo”

1 Komentar

  1. ne glumi rezisera jer da nijeste podrzLi deja i preleceli u vlast doktor i ognjenovic nadri doktor iz nicega i sad namjestili mnogo utakmica i duvali se sa ulaskom u prvu liga na namjestsnje to mogu samo litijasi koji su i na vlSt u cg dosli klerkizacijom drustva i prevarom okupatorske crkve. ti kao lazni demokrata i tvoj sef becic sto ima ambicije da preuzme savez i da ga sredi kao sto je sredio sutjesku ,buducnost i arsenal doveo u klub neznalice i kriminalce koji unistise cg fudbal.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here