Raičević poziva Bjelopoljce da pomognu Jedinstvu

0

Jedinstvo će pred domaćim navijačima dočekati ekipu Sutjeske.

jedinstvo-lovcen-1

Gosti iz Nikšića u ovom meču imaju ulogu favorita, takođe i tradicija je na strani ekipe Nebojše Jovovića.

Ova dva rivala su od sticanja nezavisnosti odigrala 11 mečeva. Domaćin nije zabilježio nijednu pobjedu, gosti su slavili šest puta, dok je pet puta bilo neriješeno.

Bjelopoljci su nakon što su prošle sezone osvojili  prvu poziciju u drugoligaškom karavanu, ove sezone namjeravali da opstanu u 1.CFL bez baraža, međutim za njih je sezona katastrofalno počela.

 Ekipu je od prvog kola sa klupe predvodio Sava Kovačević koji  nije uspio da zabilježi nijedan trijumf. Nakon sedmog kola uslijedila je promjena na klupi – stigao je Slavoljub Bubanja koji je uspio da ostvari jedan trijumf (protiv Bokelja u Mojkovcu 1:0).

S druge strane gosti iz Nikšića su u ovom meču apsolutni favoriti, nemaju pravo na kiks ukoliko žele da ostvare svoj cilj ove sezone, a to je izlazak u Evropu.

Vezista Jedinstva Marko Raičević poziva navijače da dođu u što većem broju i pomognu ekipi da dođe do dobrog rezultata.

Danas je veliki dan za Jedinstvo. Kao prvo otvaranje stadiona, gdje se očekuje masovna posjeta domaćih navijača koji su se uželjeli fudbala. Samim tim od istih očekujemo vjetar u leđa.  Dolazi  nam pravi protivnik, u svakom smislu te riječi. Međutim,  mi nećemo u ovom meču gledati ko je sa druge strane, već svim snagama pokazati i dokazati da nama nije mjesto na dnu tabele. Dakle, od ove utakmice najavljujem seriju pobjeda i bijeg sa dna tabele. Takođe bih iskoristio priliku da bjelopoljske ljubitelje fudbala pozovem da u sto većem broju dođu da nas podrže, a mi ćemo im se zahvaliti pozitivnim rezultatom – siguran je Raičević.