Rajola: Real dobija veliko ime na ljeto, znamo šta će biti sa Halandom

0

Italijanski fudbalski agent Mino Rajola ima veliku želju da nekog od svojih klijenata predstojećeg ljeta dovede u Real Madrid, prenosi ,,Marka“.

Španski list koji je obično dobro obaviješten u vezi sa informacijama tima iz Madrida najavljuje planove Mina Rajole, koji je za ovaj medij rekao da planira da se još više infiltrira u Real.

– Nadam se da ću jednog dana dovesti veliko ime koje predstavljam u Real Madrid. Imam Areolu tamo, ali to je samo dio operacije. Definitivno želim svoje igrače tamo i pokušaću to da uradim ovog ljeta – otkrio je Rajola.

Glavni kandidati za tako nešto, prema pisanjima svjetskih medija, jesu Erling Haland i Pol Pogba, što je prokomentarisao i sam Italijan.

– Niko nije vjerovao da će se Haland tako brzo prilagoditi u Dortmundu. Nije lako otići iz Austrije u Njemačku i igrati na ovom nivou u Bundesligi i Ligi šampiona. Još će napredovati. Ostaće u Dortmundu onoliko koliko to bude potrebno. Kada je napuštao Salcburg, mislio je da nije pravo vrijeme za to, ali sada, mislim da neće napustiti Borusiju ovog ljeta – otkrio je Rajola.

S druge strane, stvar sa Polom Pogbom je nešto delikatnija.

– Pol prolazi kroz težak period. U Engleskoj su mnogo osjetljivi na ove priče, jer se sada govori o finišu sezone i borbi Junajteda za Ligu šampiona. On želi da se vrati na teren i pomogne im u tom cilji. Posle toga, ne znam šta će se dogoditi. Za sada je najvažnije da se posveti klubu, a nakon toga ćemo vidjeti. Interesovanje za njega postoji sa svih strana – zagonetan je ostao Italijan.

Mino Rajola je jedan od najvećih agenata današnjice i u svom opusu posjeduje igrače poput Zlatana Ibrahimovića, Điđija Donarume, Donelija Malena, Marija Balotelija, Marka Veratija…