RAKITIĆ IDE POSLE SRAMNOG POTEZA: Poznato obeštećenje, a nazire se i klub!

0

Barselona je i ove godine dozvolila sebi da im se desi nevjerovatan preokret koji ih je koštao finala Lige šampiona.

Prošle godine su u drugom meču četvrtfinala mimo svih očekivanja doživjeli poraz od Rome, dok su prije nekoliko dana na Enfildu prokockali prednost iz prvog susreta kada je bilo ubedljivih 3:0 i doživjeli još ubedljiviji poraz (4:0), zbog koga će i ove godine „ušati“ trofej ostati samo san.

Međutim, djeluje da to nisu jedini problemi na Nou Kampu, pošto je Ivan Rakitić svojim potezom razljutio sve u klubu i na tribinama.

Naime, Rakitić je u srijedu, dan poslije poraza, odlučio da otputuje u Sevilju na čuvenu „Feriju“, tradicionalno slavlje, koje traje nekoliko dana u ovom gradu Andaluzije. Period Ferije je najljepši u godini u Sevilji, odlikuju je narodna nošnja, ulice su prepune, kako turista, tako i starosjedilaca, traje sedam dana, a Rakitić je odlučio da se prisjeti kako to izgleda.

Fotografija nasmijanog Rakitića proširila se društvenim mrežama brzinom svjetlosti u trenucima kada još uvijek nijedan fudbaler Barselone nije ništa objavio na svojim profilima, pogotovu ne neku fotografiju sa zabave.

Katalonski mediji prenose da je uprava osudila ovakav potez Hrvata i spremna je da ga proda Interu!

Italijanski klub od ranije želi Rakitića u svojim redovima i spreman je da plati između 40 i 50 miliona eura, što će Barselona objeručke prihvatiti u ovom trenutku.

Ivan Rakitić je ove sezone odigrao 51 meč u svim takmičenjima za Barselonu, postigao je pet golova i sakupio devet asistencija.