RAKOJEVIĆ: Vjerujem u ovu ekipu

0

Rezultat koji smo tamo napravili daje za pravo da možemo da se nadamo, kazao je na presu uoči revanša protiv Astane u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiuona, trener Sutjeske Nikola Rakojević.

onogost.me

On je istakao da ekipa nema čega da se plaši i da očekuje još bolju igru svog tima nego u Astani.

Vidim da su oni zadnjih dana doveli još dva ili tri igrača, prema tome ne znam u kom će sastavu izaći, ali to će biti skoro isti sastav u odnosu na prvu utakmicu. Vidio sam da su oni i tokom prvenstva mijenjali sistem igre, ali mi ćemo pokušati da im pariramo što je najbolje moguće. Ta fizička spremnost je veliki adut i ta uigranost njihova je takođe njihov veliki adut, ali ja sam rekao da vjerujem u svoj stručni štab sa kojim radim i vjerujem u igrače, naveo je Rakojević koji je dodao da će “plavi“ vjerovatno igrati u istom sastavu kao i u prvom meču.

Golman Sutjeske, Vladan Giljen kazao je da očekuje da njegova ekipa još čvrće uđe u sjutrašnji duel i da strpljivom igrom može doći do povoljnog rezultata.

Sigurno da nismo pokazali u Astani onoliko koliko možemo. Nadam se da ćemo u ovu utakmicu ući onako kako treba, onako kako smo to radili prošle sezone. Iako imamo nekoliko novih igrača siguran sam da možemo da igramo minimum onako kako smo igrali prošle godine, tako da očekujem da ćemo ući u utakmicu čvrsto. Nećemo se sigurno zaletjeti jer rezultat 1:0 nije sigurno preveliki, nije nedostižan, tako da mislim da samo strpljivom igrom možemo napraviti rezultat, istakao je kapiten “plavih“.

Izvor: onogost.me