Rašo: Sa Rabotničkim u Evropu, Dečić divna uspomena

0

Mladi reprezentativac Crne Gore Momčilo Rašo sa velikim uspjehom ove sezone nosi dres skopskog Rabotničkog.

foto: rabotnicki.com

On je u jedan od najpoznatijih makedonskih timova minulog ljeta stigao iz Dečića čime je nastavio saradnju sa trenerom Viktorom Trenevskim.

Rašo je već u nekoliko navrata biran u tim kola i svakako je jedan od najboljih igrača Rabotničkog.

Sa njim smo razgovarali o utiscima o novoj sredini u kojoj se našao.

– Veoma sam srećan što sam član jednog od najvećih klubova u Makedoniji. Trudim se i trudiću se da opravdam očekivanja svih u klubu, a naročito šefa Trenevskog po čijoj preporuci sam došao ovdje. U posljednja tri kola sam bio biran u idealan tim, a savladali smo Vardar 3-0 i igrali sa Škendijom 2-2. Očekujem da svojim dobrim igrama opravdam pozive u mladu reprezentaciju i svai nastup u njoj mi mnogo znači. Iskreno se nadam da ćemo izboriti Evropu, a učešće u evropskom takmičenju vidim kao dodatnu šansu za afirmaciju – rekao nam je ovaj daroviti igrač.

Nije zaboravio da pomene ni svoj bivši klub Dečić.

– Pratim koliko mogu dešavanja u Crnoj Gori iveoma mi je drago što je Dečić nastavio sa sjajnim partijama. Želim i njima da poželim da izbore Evropu jer bi to bila odlična stvar za momke koji igraju tamo. Ovom prilikom žlim da pozdravim sve igrače Dečića, članove Uprave i navijače – rekao je na kraju Rašo.