Rasulo u Partizanu: Stidim se onoga što vidim

0

Poslije Zorana Mirkovića ostavku je podnio i sportski direktor Partizana, Ivica Iliev.
Iliev je potvrdio da odlaskom preuzima odgovornost, jer ne želi da bilo ko u Partizanu snosi posljedice za nešto što je samo njegova nadležnost.

– Istina je, više nisam sportski direktor Partizana! Žao mi je zbog odlaska Zorana Mirkovića, jer smatram da je ogovornost samo moja i ničija više! Zato i odlazim, jer ne želim da trener, niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je samo moja nadležnost. Želim da se zahvalim predsjedniku kluba Miloradu Vučeliću, Upravnom odboru, svim saradnicima, igračima, trenerima, zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Milošu Vazuri, koji nije bio samo moj saradnik, već prijatelj i brat, rekao je Iliev za Telegraf.

– Ovakav potez je nešto sasvim logično, smatram ga moralnim činom. Normalno je da jednog dana dođe i taj trenutak. Tri i po godine sam obavljao funkciju sportskog direktora, imao sam odriješene ruke i zahvalan sam svima u Partizanu na tome. Bilo je lijepih, ma predivnih momenata, ali sada je otišlo u drugu krajnost i ne želim da neko drugi ispašta zbog moje odgovornosti. Stidim se onoga što vidim na terenu, ne mogu sa tim nikako da se pomirim. Neke od tih igrača sam lično doveo, neke nisam doveo, ali sam dozvolio da dođu, a nekima smo produžili ugovore, i to sam takođe dozvolio, a očito to ničim nisu zaslužili.