“Razlika u kvalitetu je bila očigledna, ali bili smo malo neozbiljni”

0

Plava mašinerija je prethodnog vikenda postavila rekord upisavši 22 uzastopne utakmice bez poraza u jednoj sezoni, a dominacija se nastavila i sada – pred mini odmor i reprezentativnu pauzu…

Budućnost je savladala Jezero na Gradskom stadionu u Beranama 2:1, golove su postigli Igor Ivanović u 5. i Draško Božović u 43. minutu sa bijele tačke, a bio je to 23. meč bez poraza plavog tima (20 pobjeda, tri remija) – 25 računajući i Kup (22 trijumfa, tri neriješene rezultata).

“Plavi” su nametnuli svoj ritam od samog starta, pitali su se za sve na terenu, mogli su da postignu makar još jedan pogodak, ali su dozvolili protivniku da sa igračem manje poentira u 79. minutu.

Dobro je što smo pobijedili, razlika u kvalitetu je bila očigledna, ali bili smo malo neozbiljni u drugom dijelu i to ne smije da nam se dešava”, rekao je trener Mladen Milinković nakon utakmice.

Umjesto da riješimo utakmicu u svoju korist, dozvolili smo protivniku da poentira. Nedostajalo nam je te koncetracije i došli smo u situaciju da je u posljednjih pet minuta mogla neka lopta da zaluta, pa bismo od gotovog napravili veresiju. To ne smije da nam se dešava”.

Teren u Beranama je bio težak, posebno za nas koji hoćemo da igramo, ali čestitam momcima na pobjedi. Nadam se da ćemo tokom pauze ispraviti neke nedostatke koje imamo”, jasan je Milinković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here