Remi Crne Gore

0

Naša fudbalska reprezentacija remizirala je u prijateljskom meču sa Bjelorusijom 0:0.

foto: D.Malidžan

Crna Gora ponovo nije oduševila, ali nijesmo imali ni sreće u pojedinim trenucima. Međutim, kada se sve sabere morali smo bolje, jer smo od devetog minuta imali igrača više.

Kornilenko je laktom namjerno udario Bašu, a sudija mu je odmah pokazao crveni karton. Brojčanu prednost naši nijesu uspjeli da iskoriste, a čak je Bjelorusija bila mnogo opasnija u prvom dijelu susreta.

U 18. minutu Poleksić se istakao sjajnom odbranom nakon opasnog šuta Volotka. Najbolju priliku Bjelorusija je propustila u 40. minutu, kada je Volotko sa oko pet metara šutirao pored gola.

Naši su dobro otvorili drugi dio meča. U 50. minutu Šofranac nije imao sreće, odlično je glavom šutirao, ali Gorbunov je uz pomoć stative spasao svoj gol. Pet minuta potom opasno je šutirao Rodić sa oko 17 metara iskosa sa desne strane, ali je samo pogodio spoljni dio mreže.

Dosta igrača sa klupe dobilo je priliku, a te Tumbakovićeve izmjene pozitivno su uticale na igru našeg tima. Nijesmo imali sreće ni u trećem minutu nadoknade, kada je Bećiraj šutirao glavom i pogodio stativu.

Odigrali smo nešto bolje nego protiv Grčke, ali dug je put pred našom selekcijom, moraćemo ddo početka kvalifikacija da znatno popravimo igru.

CDM.ME