Reprezentacija Srbije otputovala u Sjevernu Ameriku, fudbaler Partizana se vratio u klub (VIDEO)

0

Fudbalska reprezentacija Srbije koju čine igrači iz tamošnjeg šampionata otputovala je u ranim jutarnjim časovima prvo za Pariz, a onda u Dominikansku Republiku i prestonicu Santo Domingo.

Ilija Stolica, selektor U-21 reprezentacije će voditi ekipu na ovoj mini turneji.

– Moram priznati da je sve prošlo jako dobro, momci su prihvatili sve zahteve a njihov odnos je od prvog dana bio na vrhunskom nivou. Možemo s pravom da očekujemo pre svega dobru igru, tako da mislim da će sve ovo i od strane rezultata biti dobro ispraćeno. Odlazimo dakle sa velikom dozom optimizma i zadovoljni onim što smo uspeli da uradimo u ovih poslednjih čeiri – pet dana zajedničkog boravka, rekao je Stolica.

On je istakao da kadrovska situacija nije najbolja.

– Nažalost tu je jedan detalj koji je poremetio sve, poremetio malo i sam koncept, atmosferu, zbog tih momaka koji ne mogu da putuju sa nama. Filip Stevanović i Mihailo Ivančević su ostali, odnosno otpali zbog povreda sa ovog spiska. Filip Stevanović se povredio već prvi dan po dolasku, a Mihailo Ivančević se nažalost povredio na poslednjem treningu. Ostaje žal zbog tih momaka koji neće moći da debituju u A timu, ali pred njima je dosta vremena i nadam se da će jednog dana to uspeti da ostvare.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here