Roganović: Atraktivan protivnik, izazov je veliki

0

Fudbaleri Zete dobili su najtežeg protivnika od svih naših klubova koji se ove sezone takmiče u Evropi.

Međutim, trener tima iz Golubovaca, Dejan Roganović vjeruje da će njegov tim imati šta da pokaže u dvomeču sa MOL Fehervarom.

Ako smo bili u grupi nepovlašćenih ekipa, onda smo smo svakako očekivali teškog protivnika. Dobili smo najtežeg i najatraktivnijeg iz grupe mogućih protivnika. Mol Fehervar je u prethodnih nekoliko godina jedna od najboljih, ako ne i najbolja mađarska ekipa. Ozbiljan kolektiv sastavljen od mađarskih reprezentativaca i kvalitetnih internacionalaca. Izazov je veliki… – kazao je Roganović.

Trener “vukova” kaže da je Fehervar favorit, ali da se njegov tim neće unaprijed predati, te da će uraditi sve da se prikaže u što boljem svijetlu, i da pomrsi račune avorizovanom protivniku.

Bez dileme, oni su favoriti. Nama predstoji da do prve utakmice pojačamo naše redove, odradimo zacrtano i dobro analiziramo protivnika… Ono što je dobro jeste što na putovanje nećemo potrošiti mnogo vremena. Jedno je sigurno da motiva neće hvaliti, za ove utakmice smo se borili godinu dana i vjerujem da ćemo dati svoj maksimum. Ako bude tako onda možemo da potvrdimo onu čuvenu floskulu da “favoriti uvijek ne pobjeđuju” – zaključio je Roganović.