Roganović ostaje trener, slijede odlasci

0

Prvi dio sezone za Zetu je bio više nego uspješan iz prostog razloga što je opremu kluba sa stadiona Trešnjice zadužio najmlađi tim u Telekom 1. CFL.

To je, prije svega, i bio cilj u Golubovcima, afirmacija mladih igrača, ali odlično treće mjesto je bio samo još jedan razlog za zadovoljstvo.

U taboru prvog šampiona Crne Gore odmaraju, ali brzo će golobradi momci upaliti motore koji će biti znak i za upravu Zete.

Biće nekih promjena, ali za sada nema ništa konkretno, jer smo svi na odmoru. Postoje interesovanja za pojedine igrače i vjerovatno ćemo morati da osvježimo igrački kadar, poručio je sportski direktor Jugoslav Lambulić.

A, prema saznanju našeg lista, sa Trešnjice je odletjela prva lasta Bojan Aligrudić po svemu sudeći u drugom dijelu sezone neće braniti boje “vukova”. Odlični desni bek je odigrao sve utakmice u prvom dijelu šampionata i samim tim bio jedan od najkonstantnijih igrača u timu Dejana Roganovića.

Pored zahvalnog 22-godišnjeg defanzivca, koji već ima nekoliko ponuda iz domaće sredine, interesovanje raste iz dana u dan za igrače koji su bili nosio igre Igor Vujačić, Aldin Adžović, Stefan Vukčević, Nemanja Cavnić, a pogotovo Nikola Krstović su na radaru inostranih klubova.

Oko njih se vrti priča i vidjećemo šta će biti. Očekujemo da nas dva-tri igrača napuste, pa ćemo morati da im pronađemo adekvatne zamjene. I dalje ćemo nastaviti da ‘guramo’ talentovanu djecu iz našeg omladinskog pogona, dodao je Lambulić.

Ono što je sigurno u Golubovcima je trener Roganović mladi strateg i nekadašnji fudbaler Zete je u potpunosti ispunio uslove uprave, čak i uradio više od toga.

To je definitivno. Roganović ostaje trener. Ubrzo će se nešto i konkretno dešavati u Zeti”, zaključio je Lambulić.

Izvor: dnevne novine