Ronaldo i Mesi dobili poziv da nastave da igraju na jedinom mjestu u Evropi gdje se lopta još kotrlja

0

Fudbalsko prvenstvo Belorusije nikada nije bilo praćeno kao ovih dana. Razlog je jednostavan, u ovoj zemlji se još jedino igra fudbal u cijeloj Evropi!

Još je zanimljivije da se utakmice igraju pred publikom, ne baš brojnom, ali svjedoka ipak ima. Naravno, kvalitet ove lige je daleko od najjačih na Starom kontinentu, ali je jedan od najpoznatijih fudbalera ove zemlje, Aleksandar Hleb, došao na zanimljivu ideju.

Naime, bivši fudbaler Barselone je preko medija, doduše u šali, poručio Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju da dođu u Bjelorusiju i tu nastave da igraju fudbal.

– Cio svijet sada gleda našu ligu i očekujem da svi upale svoje televizore i gledaju nas. Kada je NHL zatvorio hokejašku sezonu, mnogi igrači otišli su u Rusiju da igraju. Možda bi Ronaldo i Mesi mogli doći u Bjelorusiju i nastaviti sa igranjem. To je jedino mjesto u Evropi gdje se trenutno može igrati fudbal. Ako ništa drugo, ljudi u Belorusiji bili bi izuzetno srećni, rekao je Hleb.

Pored igranja za Barselonu, Aleksanadar Hleb je nastupao i za Arsenal, ali je sada u 38. godini i u fudbalskoj penziji.

– Možda će i ovde doći do prekida prvenstva za dve ili tri nedelje, ko zna. Možda naš predsednik čeka da vidi šta će se dogoditi s virusom, pošto su svi dobro upućeni u to šta se dešava u Italili i Španiji. Ne izgleda to dobro. Ipak, u našoj zemlji nije toliko dramatično kao što se govori u vestima, uozbiljio se na kraju bivši reprezentativac Belorusije.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here