Ronaldo je u Moldaviji zgrozio svijet i nesretnu djevojku ostavio u suzama

0

Manchester United je upisao tri gostujuća boda u drugom kolu Evropa lige.

Crveni đavoli su savladali Sheriff sa 0:2 i tako došli na drugu poziciju u grupui E nakon dva kola.

Prvi pogodak u Evropa ligi postigao je i Cristiano Ronaldo. Portugalac je mrežu Sheriffa zatresao u 39. minuti iz penala.

Ipak Portugalac je na poluvremenu utakmice došao u centar pažnje zbog groznog poteza.

Jedna od djevojaka koja je radila u medicinskom osoblju Sheriffa na ulazu u tunel zatražila je selfie sa Ronaldom što je Portugalac odbio. Ronaldo je samo odmahnuo rukom djevojci i ušao u svlačionicu.

Sa druge strane, djevojka je ostala uplakana i šokirana Ronaldovim potezom. Ovo joj je bila možda i jedina prilika da u kolekciji ima sliku sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena, ali zbog neshvatljivog ponašanja želja joj nije ispunjena

Ronaldo se odmah našao na ogromnim kritikama ne samo fudbalske javnosti nego i navijača Manchester Uniteda jer njegov večerašnji potez zaista nije u stilu velikih zvijezda.

Djevojka je malo i zaplakala i to s velikim razlogom. Možda je nije toliko povrijedila činjenica da je ostala bez fotografije, koliko ponašanje Ronalda koji je odmahnuo rukom i drsko dao doznanja da nema fotografije.

Opis nije dostupan.

Evidentno Ronaldo u posljednje vrijeme nije onaj pravi. Možda je i kumovala činjenica da tokom ljeta nije ostvario transfer i ostao je stanovnik Old Trafforda.

Bilo je ponuda za Portugalca, a najkonkrentiji je bio Napoli, međutim do konačnih dogovora nije došlo

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here