Ronaldo uputio oštru poruku organizatorima Zlatne lopte: Sve je laž

0

Ne stišava se bura u fudbalskoj javnosti od kako je glavni urednik Frans fudbala, Paskal Fere, dao izjavu u kojoj tvrdi da mu je Kristijano Ronaldo povjerio da mu je jedina ambicija do kraja karijere da pretekne Lionela Mesija po broju Zlatnih lopti.

Tim povodom se Ronaldo oglasio na društvenim mrežama.

Današnji ishod objašnjava prošlonedjeljnu izjavu Paskala Ferea, kada je rekao da sam mu povjerio da mi je jedina ambicija da završim karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Mesija.

Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da promoviše sebe i da promoviše publikaciju za koju radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodelu ovako prestižne nagrade može da laže na ovaj način, u apsolutnom nepoštovanju prema nekome ko je oduvijek poštovao ‘Frans Fudbal’ i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući moje odsustvo sa Gala navodnim karantinom koji nema razloga da postoji.

Uvijek želim da čestitam onima koji pobeđuju, u okviru sportskog duha i fer-pleja koji su vodili moju karijeru od početka, i to radim jer nikada nisam protiv nikoga. Uvijek pobjeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam, pobjeđujem za sebe i za one koji me vole. Nikoga drugog ne pobjeđujem.

Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje državnih i međunarodnih titula za klubove koje predstavljam i za reprezentaciju moje zemlje. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da budem dobar primjer svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da svoje ime ostavim zapisano zlatnim slovima u istoriji svjetskog fudbala.

Završiću tako što ću reći da je moj fokus već na sljedećoj utakmici Mančester junajteda i na svemu što, zajedno sa saigračima i našim navijačima, još možemo da postignemo ove sezone. Ostatak? Ostalo je samo ostalo, napisao je portugalski fudbaler.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here