Rudar-Bokelj: Domaćin cilja finale, gosti nemaju šta …

0

Danas se od 16:30h na stadionu “pod Golubinjom” igra revanš meč polufinala Kupa Crne Gore između Rudara i Bokelja.

foto: Bajko Stanojević

U prvom meču “pod Vrmcem” Rudar je slavio 1:0, i tim rezultatom se približio finalu. 

Kapiten domaćeg sastava Nedeljko Vlahović je u izjavi za CG Fudbal kazao da njegovu ekipu očekuje težak meč, ali i pored toga vjeruje da će Rudar igrati finale nacionalnog Kupa.

-Očekuje nas težak i neizvjestan revanš. Bokelj je kvalitetan protivnik ali takođe, očekujem jednu dobru igru i prolaz svoje ekipe u finale. Imamo dobar rezultat iz prvog meča a revanš igramo na svom terenu, pred svojim navijačima – zaključio je Vlahović.

S druge strane , gosti nemaju šta da izgube. Čuvar mreže ekipe Bokelja Milan Mijatović je za CGF kazao da će njegova ekipa od starta krenuti ofanzivno.

Sigurno da nas očekuje tvrda i neizvjesna utakmica koju će da odluči možda jedan momenat kao u prvoj utakmici. Rudar ima prednost iz prve utakmice koja je dostižna. Mi nemamo šta da izgubimo i moramo krenuti od samog starta utakmice ofanzivn ako mislimo da prođemo dalje. Kao što sam rekao rezultat je još otvoren i sve je još u igri . Mi moramo biti strpljivi i čekati nasu šansu jer primljenim golom mislim da bi sve bilo jasno oko daljeg prolaza – rekao je Mijatović.