Ruski fudbaler ispričao zanimljivu anegdotu o Grofu Božoviću

0

Ruski fudbaler Aleksandar Šešukov ispričao je zanimljivu anegdotu iz perioda dok je nastupao za FK Moskva, a u glavnoj ulozi našao se crnogorski stručnjak Miodrag Grof Božović.

“Poslije jedne utakmice i pobjede momci i ja smo otišli ​​u noćni klub. Stajao sam kraj stola, plesao, u ruci sam imao čašu viskija sa kolom. Pored mene je neko pušio… U tom trenutku osjetio sam da mi je neko prišao s leđa i stavio ruku na rame. Okrenuo sam se, a ispred mene je stajao naš glavni trener. Sjutradan u 11 časova imali smo trening. Božović je postrojio cio tim i započeo govor: ‘Sinoć sam posjetio jednu moskovsku instituciju. Upoznao sam pola tima. Oni koji su bili tamo – bravo! Ostali su kažnjeni’. I prolazeći pored mene dodao je: ‘Kad bi ti Šešukov igrao utakmice na isti način kao što se provodiš, sada bi bio u Barseloni’.

Promrmljao sam: ‘Izvinite’.“

Šešukov je na kraju dodao:

“Naravno, Grof na kraju nikoga nije kaznio – on je čovjek sa humorom, normalno je sve prihvatio svjestan da smo svi dali sve od sebe na terenu. Osim toga, bili smo mladi, nije nam bio problem da ujutru bez problema ustanemo rano iako smo kasno ostali. Naravno, poslije 30. godine je teže tolerisati takve stvari…”

Aleksandar Šešukov je bivši mladi reprezentativac Rusije, a 2011. godine odigrao je jedan meč i za najbolji državni tim.

Božović je trenutno trener Arsenala iz Tule.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here