Sa Paysafe Gold vaučerom uplati i u Meridianu se kladi !

0

Brzo, lako, jednostavno budi odmah na dobitku!

Jesi li znao da si u Meridian kladionici na dobitku i prije nego što uplatiš tiket? Ako uplatiš sredstva na svoj račun putem Paysafe gold vaučera odmah ćeš dobiti bonus.

Na svaku uplatu ovim metodom dobićeš 5% vrijednosti uplate na svoj bonus račun, a bonus možeš da iskoristiš na klađenje! Najveća ponuda i najbolje kvote čekaju na tebe, a Meridian časti.

Paysafe Gold pored toga što ti omogućava sjajan bonus – omogućava ti i najlakšu, najbržu i najjednostavniju uplatu na tvoj račun. Ovo je potpuno nov način plaćanja, a Paysafe Gold vaučere možeš kupiti na Tobacco S press kioscima.

Nikad lakše možeš da dopuniš svoj Meridianbet račun i u nekoliko jednostavnih koraka zakoračiš u svijet najbolje zabave i najvećih dobitaka jer Meridian je kuća najvećih bonusa. Osim što će ti se na svaku uplatu Meridian uplatiti 5% na bonus račun – na svakom tiketu možeš da dobiješ i preko 1000%  bonusa na broj parova!

Zato ako želiš da se zabavljaš uz Engleze, Špance, ABA ligu ili NBA tokom praznika – uplati svoj depozit putem Paysafe Gold vaučera i sigurno ćeš biti na dobitku! A uz to će te na tiketima dočekati i fantastični bonusi!

U susret praznicima u Meridianu te čeka i Festival novogodišnjih nagrada: Osvoji Sony PS4 i praznične bonuse!

Pa, šta čekaš? Pravac u Meridian!