Samba u areni Korintijans a “super orlovi” jači od “lastavica”

0

Nastavlja se fudbalsko “ludilo” Euro, Kopa Amerika, AKN, SP za žene, Gold kup i sve to samo u Meridianu

Očekuje Vas uzbudljiv fudbalski vikend a Meridian je za tu priliku izdvojio sledeće mečeve:

Nigerija – Burundi

Meridian tip 1

Nigerija, kao jedna od vječitih kandidata za najbolji tim Afrike je veliki favorit u duelu sa slabašnim Burundijem kojem je ovo prvo učešće na šampionatu Crnog kontinenta. Superorlovi bi mogli da se razigraju i da pregaze rivale.

Peru – Brazil

Meridian tip 2 & GG

Duel posljednjeg kola u Grupi „A“ na Kopa Amerika i vrlo zanimljiv okršaj između dva prvoplasirana tima na tabeli. Naizgled su Peru i Brazil u vrlo dobroj situaciji, ali selekcija koja eventualno izgubi ovaj meč bi mogla doći u probleme. Možda bi čak remi bio vrlo dobar za obje reprezentacije, međutim Brazil je domaćin i oni žele trijumf. U posljednjem međusobnom duelu je Brazil pobijedio sa 2:0.

 Italija U21 – Belgija U21

Meridian tip 1+1

Vrlo zanimljiva situacija u grupi „A“ uoči posljednjeg kola, s tim da su Belgijanci nakon dva poraza ipak otpisani kada je plasman u polufinale u pitanju. Italija je u povoljnijoj situaciji, jer nakon pobjede i poraza imaju tri boda i moraju tražiti novi trijumf u ovom ogledu, po mogućnosti da bude što ubjedljiviji.

SAD – T. i Tobago

Meridian tip 1&3+

Selekcija SAD startovala je kako i dolikuje domaćinu i jednom od glavnih kandidata za titulu koju inače brani, dok su Soka ratnici potvrdili da nemaju potencijal za velika djela.

Njemačka W – Nigerija W

Meridian tip pp2+

Prvi par osmine finala svjetske smotre ženskog fudbala u Francuskoj. Superorlušice su prošle kao treće iz Grupe A sa jednom pobjedom i dva poraza, dok su Pancerke imale stopostotan učinak u Grupi B, a pritom su dale šest, a nisu primile niti jedan pogodak.

Uplati putem J&A terminala i dobijaš 10% bonusa na svaku uplatu depozita !!! Svakom uplatom od 10 eura igrač osvaja virtualni vaučer kojim se kvalifikuje za izvlačenje poklon telefona SAMSUNG GALAXY S8.