Sampdorija želi Dejana Stankovića, trener Zvezde se sastao sa predsjednikom italijanskog kluba

0

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nalazi se na meti Sampdorije, prenose lokalni mediji.

Odlični rezultati u svojoj debitantskoj sezoni u trenerskoj karijeri, Dejana Stankovića preporučili su Sampdoriji, a ulogu je, prema navodima lokalnog ,,Klubdorije“ u razgovoru između prvog čovjeka Sampe i stratega Crvene zvezde imao i Siniša Mihajlović.

Navodno, predsjednik kluba sa ,,Marasija“ Masimo Ferero razmišlja o smjeni Klaudija Ranijerija i volio bi da na njegovo mjesto sjedne upravo Dejan Stanković sa kojim se susreo u blizini Rima prije nekoliko dana. U međuvremenu, Ferero je stupio u kontakt i sa drugim trenerima poput Ivana Jurića, Vinćencom Italijanom, Paolom Zanetijem, Rolandom Maranom i Lukom Gotijem.

U Sampdoriji se pripremaju radikalne promjene, u svim strukturama kluba. Na ,,Marasiju“ žele novi početak, pa je Stanković viđen kao jedna od idealnih opcija za vođenje ovog tima.

Prethodno, Sampdoriju su vodila dvojica srpskih trenera. Najveće uspjehe u istoriji kluba ostvario je Vujadin Boškov od 1986. do 1992. godine, a od 2013. do 2015. godine tamo je sjedio i Stankovićev kum i možda i inicijalna kapisla za epilog pregovora između dvije strane – Siniša Mihajlović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here