Šampion Crne Gore dobija Balon halu!

0

Aktuelni šampion ŽFL ekipa Breznice dobila je teren za pravljenje Balon hale.

Saopštenje FK Breznice

Od 2013 godine, od kada je klub osnovan, uložili smo velike napore, prije svega da održimo klub i zainteresujemo nase sugrađane za njega. Napornim radom i trudom, ostvarili smo velike rezultate. Naš klub danas broji veliki broj članova, i dječaka i djevojčica, na šta smo posebno ponosni.

Učestvovali smo na mnogim takmičenjima, kako na lokalnom tako i na državnom nivo,pa i na međunarodnom. Organizovali smo dvije Uefa lige sampiona i dobili najvece pohvale od svih ucesnika i delegata Uefa.Naši članovi osvojili su mnoga mjesta na raznim takmičenjia, a pojedinačno dobili veliki broj priznanja, što pokazuje da nas klub obiluje velikim talentima. Jedini smo klub iz regiona koji je dobio UEFA Grassroots nagradu i to trece mjesto od 100 000 amaterskih klubova.Najbolji smo sportski kolektiv Pljevalja za 2016,2017 i 2018 godinu.Najbolja sportiskinja Pljevalja za 2017 godinu je Biljana Vranes a za 2018 godinu takodje nasa fudbalerka Marijana Jankov.Najbolji trener Pljevalja za 2017 i 2018 godinu je Zoran Vukovic trener naseg kluba.

Danas sa ponosom možemo da kažemo da smo napravili velike korake i da naše vrijeme tek dolazi. Do sada smo realizovali veliki broj projekata i na taj način obezbijedili kvalitetnije uslove za rad i treniranje naše djece. Međutim, najveći projekat do sad, tek ćemo da realizujemo.

Zahvaljujući Opštini Pljevlja, FK Breznica dobila je teren za pravljenje Balon hale. Na jučerašnjoj Sjednici skupštine Opštine Pljevlja, jednoglasno je donijeta Odluka da nam se ustupi teren. Veoma smo zahvalni svim odbornicima koji su glasali za naš predlog I podržali nas. Hvala svima sto su bez obzira na političke podjele i podjele u bilo kom drugom smislu, podržali sport i naš klub i ukazali nam povjerenje.

Pljevlja i Pljevljaci su još jednom pokazali svoji veličinu i složnost kada su u pitanju njihovi građani. Svi smo jednoglasno složni da naša djeca zaslužuju najbolje i da im to, koliko je u našim mogućnostima, i pružimo.Pokusaceno da uz pomoc Medjunarodnih donacija i pomoci FSCG na celu sa Predsjednikom Dejanom Savicevicem i Ministrstvom sporta i mladih uradimo teren i balon salu i tako rijesimo problem treniranja pljevaljskih fudbalera tokom zimskog perioda i velikog zagadjenja u nasem gradu.

Jos jednom hvala svima na podrsci a mi nastavljamo nasu borbu za veliku promociju naseg kluba i grada.