Šampion dovodi još dva pojačanja?

1

Prelazni rok još traje, a ljetnje pripreme su u toku. O aktuelnim temama sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević je govorio za klupski sajt.

U nastavku vam dostavljamo kratak intervju.

U prvom kontrolnom meču, koji je odigran u subotu vidjeli smo dosta mladu ekipu, kakav Vam je utisak?

„S obzirom na okolnosti, dobro je to izgledalo.“ , bio je kratak Milošević.

Prelazni rok još traje, za sada su stigla četiri pojačanja, Ćuković, Janketić, Đuričković i Sekulić, da li se može očekivati još?

„Još eventualno jedan ili dva igrača možemo očekivati.“, nastavio je Milošević.

Kvalifikacije se približavaju, da li imate nekog posebnog protivnika koga priželjkujete u prvom kolu, pomenuli ste u prošlonedeljnoj izjavi za medije da bi voljeli da to bude Sarajevo ili Crvena zvezda?

„Da, to su klubovi iz bivše Jugoslavije. Mada nema veze, manje više ko god da dođe mi smo spremni, tu smo da odigramo utakmicu. Mislim čisto onako medijski bi bilo više propraćeno, ako je neka od ekipa iz ‘ex-Jugoslavije’, al na kraju krajeva nema nikakve veze.”, zaključio je Milošević.

Uskoro će godina dana od Vašeg dolaska u Budućnost, rezultati su evidentni, možete nam reći kakvo je sada Vaše gledište, tj. vizija za predstojeću sezonu i slika u kvalifikacijama?

„Buduća je vizija da nastavimo putem kojim smo krenuli. Kao što sam već negdje i napomenuo, mi smo tek na početku puta, ima dosta stvari na kojima treba da poradimo da bi bili bolji kao klub i kao tim. Međutim s obzirim na okolnosti i ljude koji su uključeni u taj proces imam potpuno pravo da sam optimista i da će to vremenom naravno biti još bolje nego što je danas. Što se tiče kvalifikacija opet napominjen da dosta stvari zavisi od protivnika, od izvlačenja gde će se igrati utakmica, da li ćemo kao domaćin moći da igramo u Podgorici ili ćemo gostovati. Tako da sačekaćemo žrijeb, pa ćemo pričati o tome“, zaključio je za kraj Milošević.

1 Komentar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here