Šampionat Srbije će biti nastavljen

0

Pandemija koronavirusa zaustavila je fudbalska takmičenja širom svijeta, ali je UEFA sugerisala da ona moraju biti nastavljena kada se budu stekli optimalni uslovi.

Direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović je u izjavi za MaxBet sport naglasio da sezona nije završena i da će se prvenstvo završiti na terenu

– U kontaktu smo sa Udruženjem evropskih klubova, koje je nedavno organizovalo video konferenciju. Ovo udruženje sugeriše ligama kako da se ponašaju. Prije svega – prekid sezone nije opcija. I UEFA je sugerisala da se završe sva takmičenja u Evropi, dakle da ne bude prekida, rekao je Bulatović za MaxBet sport.

Međutim, datum nastavka prvenstva je pod velikim znakom pitanja i ne postoje ni indicije kada bi moglo da dođe do nastavka takmičenja

– Za sada nema. U kontaktima smo sa naša dva ministarstva, zdravlja i unutrašnjih poslova. Ponašaćemo se ou skladu sa onim što nam budu saopštili. Od njih, dakle, očekujemo smjernice. Moram, međutim, da izrazim lični stav – mislim da će ova pauza da traje duže nego što bismo mi htjeli. Daj Bože da nisam u pravu. Moja želja je da to bude za mjesec, mjesec i po dana. Dakle, sredinom maja, ili početkom juna. Jeste, ulazimo u ljetnji period, ali svi naši klubovi imaju reflektore, pa visoka temperatura tokom dana ne bi predstavljala problem, dodao je Vladimir Bulatović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here