Šampionski bonusi!

0

Pred vama je prilika da zakoračite na teren najuzbudljivijih utakmica sa dodatnih 10€ u džepu!

Svi igrači koji uplate depozit i odigraju tiket koji u sebi sadrži ponudu iz kvalifikacije za LIGU ŠAMPIONA osvajaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuje za izvlačenje u promociji.

Meridianbet vam daje šansu da budete jedan od dvadeset srećnika koji će unovčiti taj magični virtuelni vaučer! Da, dobro ste pročitali – dvadeset igrača će ući u sferu bonusa bez obzira na rezultate svojih tiketa, jer u fudbalu, kao i u životu, sreća često okrene igru u vašu korist!

Ova sezona ne samo da donosi najuzbudljivije utakmice na terenu, već i šansu da osvojite fantastičnih 10€ bonusa koji će vas povesti na put ka sportskoj slavi.

Spremni ste da se priključite fudbalskoj euforiji? Samo uplatite svoj depozit i kreirajte tiket s izborom iz kvalifikacija za ligu šampiona. Čarobni bonus od 10€ čeka na vas.

Minimalna uplata je samo 1€, a minimalna kvota po događaju je 1.35. Dakle, spremite se da uđete u svijet fudbalskih čuda i osvojite svoj dio bonusa dok pratite najuzbudljivije mečeve sezone!

Pridružite se sada i doživite fudbalsku groznicu na novi, uzbudljiv način uz Meridianbet!

Ukoliko nemaš nalog, ne gubi vrijeme. Registracija u Meridianu ne košta ništa, baš naprotiv. Bez ikakvih uslova, svi novi korisnici dobijaju poklon dobrodošlice: 100€ – BEZ USLOVA!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here