Sandefjord prekida negativnu tradiciju – 2.00!

0

Fudbaleri Sandefjorda ugostiće danas ekipu Ham-Kama u okviru 12. kola norveške Eliteserien lige.

Dvije ekipe su vodile veliku borbu za opstanak u toku prethodne sezone, a nakon 10 odigranih kola situacija na tabeli za njih se nije popravila.

Domaćin ima devet osvojenih bodova i nalazi se na posljednjem mjestu, dok je njihov današnji protivnik, ekipa Ham-Kama, sa bodom i utakmicom više na 13. poziciji.

Favorit na ovom meču će ipak biti Sandefjord koji želi da nastavi pozitivnim nizom kojim su krenuli u prethodna tri kola, protiv ekipa koje se u samom vrhu.

U prethodnom kolu uspjeli su da savladaju trećeplasiranu ekipu Fredrikstada rezultatom 4:2, a prije toga po bod su osvojili na utakmicama protiv prvoplasiranog Bodo/Glimta i KFUM Osla, koji je trenutno na sedmoj poziciji na tabeli najjače lige Norveške.

Mladi 18-godišnji Sebastijan Matisen je obilježio prethodno kolo sa dva gola, a sada će imati priliku da se ustali u prvoj postavi ekipe iz Sandefjorda.

Na današnjem duelu veliki motiv imaće domaća ekipa koja na prethodna četiri meča protiv Ham-Kama nije uspjela da dođe do pozitivnog rezultata.

Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (2.00) koju vam preporučujemo da odigrate.

Nemaš nalog? Sve do sada propušteno, Meridianbet nadoknađuje u startu. Registruj se i uživaj u bonusu dobrodošlice: 100€ – BEZ USLOVA!

U pauzi između mečeva na EURO, može se pogledati i koji meč tenisa. Samo na meridianbet.me sajtu možete gledati preko 4000 mečeva na svim ATP Masters turnirima!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here