Saopštenje FAP MAŠINE: Što se tiče odnosa sa klubom, na to smo posebno ponosni

0

Navijačka grupa FAP Mašina sumirala je prvi dio sezone u regionalnoj ligi “Centar”. Nakon nekoliko godina pauze, njihov Čelik je ponovo aktuelan.

Iz ove grupe poručuju da su ponosni na odnose koje imaju sa upravom kluba, kao i na igrače koji su igrali bez “centa” cijelu polusezonu.

Saopštenje prenosimo u cjelini:

Prošle neđelje smo pobjedom protiv Ribnice na najljepši mogući način otišli na zimsku pauzu. Sad je red da malo rezimiramo utiske o prvom dijelu sezone.

Start sezone i briga o tome koliko će ljudi dolaziti na stadion, da li će se svaka utakmica odraditi kako treba, da li će se na svako gostovanje otići, jer ipak je pauza bila duga. Na kraju, svaka utakmica sjajno odrađena, prva protiv Karioka i ona sa Zabjelom posebno, napravljen spektakl. Sa poslednje utakmice protiv Ribnice slike i video snimci obišli region, uz poruku kako se voli i bodri klub i u trećoj ligi!

Gostovanje svako odrađeno, brojka odlična i za prvu ligu! Grmjeli su Piperi, Donje Gorice, talasale su lokve terena u Tološima! Pjesma uvijek najjača onda kad je rezultat nepovoljan. Sve u svemu, jedna odlična polusezona je iza nas!

Što se odnosa sa klubom, odnosno upravom, trenerima i igračima tiče, to je nešto na šta smo posebno ponosni! Iako se kasno krenulo u pripreme, pa nije bilo vremena za uigravanje, iako se igralo volonterski, bez premije i bez plate, svaka utakmica je odigrana kao finale Lige šampiona, pošteno i borbeno, kakav god da je rezultat bio na kraju! Napravljen je jedan ambijent sa ogromnim poštovanjem na relaciji navijači-klub, i iz tog razloga 101% vjerujemo da će se u proljećni dio sezone ući još jače, bez posustajanja!

Na kraju, što se Fap Mašine tiče, iskreno vjerujemo u ovaj projekat, vjerujemo u ljude koji su u klubu i oko kluba, jer znamo da je ovo jedna čista, u potpunosti zdrava, nikšićka priča!

Zato TRI GODINE KASNIJE, GRMIMO JOŠ GLASNIJE!

Svi za Čelik, jer tako treba!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here