Šarić ponovo u Rudaru!

1
CG Fudbal

Nakon više od tri godine preživljavanja i borbe za goli prvoligaški život, kako sada stvari stoje, u Rudar stiže pozamašna finansijska injekcija.

Kako prenosi pvportal.me dugogodišnji finansijer Rudara Duško Šarić ponovo se vraća u klub podno Golubinje. Ovoga puta zajedno sa Šarićem, kao jedan od sponzora, u Rudar stiže i turski biznismen Faruk Sari, koji će uskoro pokrenuti biznis na sjeveru Crne Gore.

Rudar dobija novu Upravu?

Šarić se će naredne sedmice održati sastanak sa sadašnjim rukovodstvom, a Sari je već obišao stadion i upoznao se sa stanjem u klubu.

Naredne sedmice sve će biti jasnije, tačno je da ćemo pokušati da vratimo Rudar na evropski put. Jednostavno volim Rudar, to je moj klub i ne mogu da dozvolim da klub klizi još niže. Nadam se da ćemo ponovo biti u vrhu crnogorskog fudbala, jer Pljevlja i ljubitelji sporta zaslužuju klub na mnogo većem nivou nego što je to trenutno slučaj, kazao je Šarić za pvportal.me

1 Komentar

  1. Kobi drugi znam Saric je odrastao na tom istom stadionu bio dobar fudbaler znamo kolko voli Rudar za pljevljaka Rudar je Svetinja jer smo svi odrasli uz Rudar a Sara je pljevaljski sin koji se nece rodiditi bar za 100 godina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here