Savićević i Đurđevac se sastali sa Laloševićem

0

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević danas je imao sastanak sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Crne Gore, preciznije predsjednikom Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem, a razgovarali su, pored ostalog, o razvoju infrastrukture glavnih i pomoćnih fudbalskih stadiona, kako bi se stvorili uslovi da se u svim gradovima Crne Gore rade projekti sportske infrastrukture.

Fudbalski savez će, kako je navedeno u saopštenju, bezrezervno podržati svaku akciju unapređenja uslova za razvoj najpopularnije sporedne stvari na svijetu.

– Uprava za sport i mlade nastavlja dobru saradnju sa svim sportskim savezima, u korist naših sportista. Intencija je uvijek ista – da obezbijedimo što bolje uslove budućim nadama crnogorskog sporta da na što bolji i efikasniji način predstavljaju Crnu Goru na internacionalnoj sportskog sceni – naveo je Lalošević.

Lalošević je prošle sedmice ugostio i predstavnike Rukometnog i Košarkaškog saveza Crne Gore, te napomenuo da će sa nacionalnim sportskim savezima biti utvrđena mogućnost finansiranja.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here