SAVIĆEVIĆ: Nastavićemo da unaprijeđujemo infrastrukturu

0

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević čestitao je izbor Vojislavu Došljaku i naglasio da će FSCG u punoj mjeri pomoći ostvarenju svih zacrtanih ciljeva.

– Prije svega čestitam Vojislavu Došljaku na izboru za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever i želim mu uspješan rad u predstojećem mandatu. Fudbalski savez je uvijek pružao podršku klubovima na sjeveru, nekadašnjoj Sjevernoj fudbalskoj regiji  odnosno današnjem Udruženju klubova FSCG – Sjever i nastaviće sa tom praksom i u narednom periodu. U nastojanju da na sjeveru Crne Gore stvorimo što više kvalitetnih mladih igrača, u saradnji sa lokalnim samoupravma, nastavićemo da unaprijeđujemo fudbalsku infrastrukturu i pružamo mogućnost za edukaciju stručnih kadrova. Uvjeren sam da ćemo na taj način pružiti najbolju moguću podršku Udruženju klubova i da ćemo svi zajedno biti ponosni na ostvarene rezultate, rekao je predsjednik Savićević.

Mandat predsjednika Udruženja klubova FSCG – Sjever traje četiri godine. Delegati Skupštine su većinom glasova podržali predlog za podršku kandidaturi Dejana Savićevića za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore. 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here