Savićević prokomentarisao uspjeh Srbije: Odigrali su fajterski, svaka im čast!

1

Predsjednik FSCG Dejan Savićević prokomentarisao je za Sport Klub plasman Srbije na SP u Kataru.

On je kazao da je prijatno iznenađen pobjedom Srbije nad Portugalom.

-Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobjedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vjetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom, ne znam zašto sudija nije gledao snimak?! Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htjenje… Super. Čestitam, naglasio je Dejan Savićević za Sport Klub.

Istakao je da je Srbija zgromila Portugalce!

Hrabro, otvoreno, po sedmorica, osmorica igrača u napadu, provuče se i poneka greška, Sančez je kod 1:1 propustio veliku šansu… Za sve je neophodna sreća, nju Portugal preksinoć nije zaslužio, nadigran je u svim segmentima. Kratko, jasno i glasno – Srbija je zgromila Portugalce!

Poslali ste poruku Piksiju?

Naravno. Sad ću, pošto se, valjda, odmorio od silnih poziva sa svih strana, da obavim s njim i telefonski razgovor, čovjek je unio prijeko potrebnu energiju u državni tim, uozbiljio čitav ambijent, nema više onoga: ‘ja ću da igram, ja neću da igram za reprezentaciju.’ Odzvonilo je takvim pojavama, Srbija se utegla. Kad vidim toliko kvalitetnih momaka… Svaka im čast.“

Da li nekoga izdvajate?

Tadić je glavni, tu je i Sergej, volim takve igrače. Potez, dribling, šut, gol, asistencija… Stanite da napravim malo mesta, pardon, da oslobodim veliki prostor za nestvarnog Mitrovića, rasnog golgetera. Bog mu je dodijelio ulogu egzekutora u dvoboju sa Portugalom, zasluženo. Srećno u Kataru“, dodao je Dejan Savićević za SK.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here