Savićević ugostio gejming reprezentativce

0

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević ugostio je danas u prostorijama FSCG gejming reprezentativce naše zemlje koju su izborili plasman na UEFA eEURO 2020.

Savićević je čestitao Demiru Ramoviću i Vučeti Šćepanoviću na izuzetnom uspjehu koji su ostvarili plasmanom na prvo evropsko prvenstvo gejming prvenstvo u fudbalu.

– Izuzetno mi je drago što će Crna Gora imati predstavnike na prvom gejming evropskom prvenstvu koje organizuje UEFA. Biti u društvu najboljih u Evropi je velika stvar i vas dvojica ste plasmanom na završni turnir postavili sebe i Crnu Gori na gejming mapu Evrope kada je elektronski fudbal u pitanju. Žao mi je što zbog kompletne situacije izazvane novim Korona virusom i promjene termina održavanja Evropskog prvenstva nećete putovati u London na završni turnir kako je prvobitno planirano… Ipak, iako ćete igrati finalne mečeve u drugom ambijentu, znamo da ćete dati sve od sebe da našu zemlju predstavite na najbolji mogući način i navijaćemo od sveg srca za vas, rekao je predsjednik Savićević.

Finalni turnir eEURO 2020 održaće se 23. i 24. maja.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here