Šćekić pod znakom pitanja za Astanu

0

Partizan će utakmicom sa Astanom završiti nastup u Ligi Evrope ove sezone, a bez obzira što meč nema takmičarski značaj po riječima Sava Miloševića ipak je važan za crno-bijele.

– Bez obzira što nema takmičarski značaj za nas je utakmica jako bitna. Zaista u ovom momentu ne mogu da predvidim tok današnje utakmice i to iz dva razloga. Prvo, naša ekipa je već pri kraju sa snagom i energijom, imamo Natha koji ima žute kartone i problem sa Šćekićem za kojeg ćemo viđeti hoće li moći igrati. A druga stvar je ekipa Astane, jer ne možemo da pretpostavimo u kakvom sastavu će doći i u kakvom su stanju pošto su završili ligu prije 3-4 nedjelje. Izvjesno je da ćemo morati da damo maksimum ako hoćemo povoljan rezultat, a vidjećemo koji je to maksimum u ovom trenutku, rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Po njegovim riječima, motivacija neće biti problem.

– Ne mislim da ćmo imati problem motivacije. Momci su svjesni da je utakmica važna iz više razloga, nama za koeficijent su neophodni bodovi, finansijski momenat nije zanemarljiv za nas, a bilo bi jako dobro da završimo Ligu Evrope sa 8 bodova. Problem su fizička i mentalna snaga, odnosno koliko ćemo moći da se motivišemo u odnosu na ono što su naše trenutne mogućnosti. Uzdam se u racionalizaciju snage, malo više koncentracije i razmišljanju kada je u pitanju donošenje odluka na terenu, dodao je trener crno-bijelih.
Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas.