Šćekić „skenirao“ Malatiju

0

Prvotimac Partizana Aleksandar Šćekić jedan je od najupućenijih u crno-bijelom timu u kvalitet narednog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Crnogorski reprezentativac je prije dolaska u Humsku igrao za Genčlerbirligi i u turskom šampionatu odmjerio snage sa Malatijom.

– Svi turski timovi imaju specifičan stil igranja pa tako i Malatija. Dosta trče, veoma su agresivni i igraju direktan fudbal i sa što manje pasova dolaze do protivničkog gola. Kada sam prije dvije godine igrao protiv njih imali su dobru ekipu, vidim da je dosta igrača otišlo, a sigurno da je novi kadar istog kvaliteta. Promijenili su i trenera i Aleksić više nije tu, rekao je Šćekić za Partizanov sajt.

Njega ne čudi što su Turci u Beograd doputovali dva dana prije utakmice.

– Riječ je o ozbiljnoj ekipi i ovdje nema zavaravanja da će utakmica biti laka. Sigurno da mnogo računa vode o odmoru igrača i privikavanju uslovima u kojima će igrati, zato su i došli dva dana ranije u Beograd.

Šćekiću je poznata atmosfera u kojoj će Partizan igrati u revanšu.

– Oni imaju jako lijep stadion napravljen prije dvije godine. Na svaku utakmicu dolazi veliki broj navijača, tako da sam siguran da nas to očekuje i u revanšu kod njih.

Vezista crno-bijelih je na kraju pozvao navijače da u što većem broju u četvrtak dođu na stadion u Humskoj ulici.

Što se tiče naših navijača želim da im se zahvalim što su za prošlu utakmicu protiv Nomadsa došli u velikom broju i nadam se da će ih sad biti još više, zaključio je Šćekić.

Advertisements