Sekulić: Kada se oporavim, zajedno ćemo da slavimo duplu krunu

0

Lijevi bek Budućnosti Nemanja Sekulić se vratio u Podgoricu nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata desnog koljena u Zagrebu kod Prof. dr Saše Jankovića u specijalnoj bolnici Arithera, odmara kod kuće i osjeća se odlično.

Medicinska služba je bila u stalnom kontaktu sa doktorom Jankovićem, a povremeni reprezentativac Crne Gore je već počeo sa procesom rehabilitacije.

Osjećam se odlično poslije dva dana od operacije, a krenuo sam sa vježbama koje mi je dr Janković pokazao. Polako se pripremam za pravi oporavak i naporan rad koji me čeka”, rekao je za klupski sajt 26-godišnji defanzivac.

Najbitnije je da je doktor izuzetno zadovoljan kako je prošla operacija, a sada je važno da se polako sve smiri i da krenem sa pravim vježbama”.

Na adresu Sekulića stižu poruke podrške sa svih strana…

Znači mi ta podrška od saigrača, navijača, mog kluba… To je nešto što me raduje, a ne mogu da se ne zahvalim Budućnosti, predsjedniku Mijaču, saigračima, trenerima i navijačima. Uz tu podršku je sve lakše, jer sam doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu”.

Lijevi bek “plavih” bi mogao da pauzira šest mjeseci, ali…

To je neki okviran period, ali poznavajući sebe i svoje tijelo, nadam se da ću se vratiti brže na teren. Daću sve od sebe da se vratim što prije, znam da me čeka paklen rad, ali i jedva čekam da krenem sa njim”, poručio je Sekulić, koji će ubuduće bodriti “plave”.

Uživaću u igrama mojih saigrača i biću najveći navijač. Kada se oporavim, pomoći ću im da se osvoji dupla kruna”.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here