Selektor CG saopštio spisak

Selektor ženske omladinske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica za prijateljski meč protiv Albanije, kao i kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalazi 20 igračica – golmani: Milica Knežević (Budućnost1925), Nikolina Perunović (Obilić); odbrana: Andrea Ivanović (Ekonomist), Danka Topalović, Tamara Tošić, Ivana Joksović (Breznica), Tamara Čogurić, Milica Radulović, Majda Drešević (Mladost 2015), Jovana Nišavić (Obilić), Marija Vukanić (Cvetex); vezni red: Jelena Vujadinović (Breznica), Vasilisa Nikolić, Jelena Sarić, Jovana Golović (Ekonomist), Ana Backović (Budućnost1925), Dženita Ramčilović (Grashopers, Švajcarska); napad: Andrea Vučić (Ekonomist), Milena Čolaković (Mladost 2015), Marica Bajić (Breznica).

Reprezentacija će se okupiti u utorak 25. septembra u Podgorici. Dva dana kasnije, sa početkom u 12 časova, Marićeva ekipa igraće protiv Albanije na stadionu Dečića u Tuzima.

Kvalifikacioni turnir na programu je od 2. do 8. oktobra u Austriji. Prvog dana Crna Gora igra protiv Rusije, za 5. oktobar zakazan je duel sa Rusijom, dok će 8. oktobra protivnik biti selekcija domaćina.

Advertisements