Selektor Crne Gore saopštio spisak

0

Selektor Futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država.

Naša najbolja futsal selekcija biće gost Amerikancima koji se pripremaju za Panameričke igre u Hrvatskoj. Prvi meč dvije selekcije zakazan je za 30. januar u Umagu, dok će se revanš odigrati u istom mjestu dan kasnije.

Nismo bili u mogućnosti da za osvu akciju sastavimo najbolji tim jer je veliki broj igrača nije mogao da se odazove pozivu zbog privatnih i poslovnih obaveza. Odlučili smo da u mečevima sa Amerikancima provjerimo nekoliko mlađih igrača i da vidimo može li se na njih ozbiljno računati u budućnosti. Protivnik se u Hrvatskoj priprema za nastup u kvalifikacijama za Panameričke igre. Amerikanci imaju ozbiljnu selekciju, sastavljenu od igrača koji nastupaju u domaćoj ligi i moram istaći da mi je veoma drago što su odlučili sa upravo nas pozovu da odigramo dvije prijateljske utakmice, rekao je selektor Ljesar.

Na spisku selektora Ljesara nalaze se golmani Igor Asanović (Studentski dom) i Nikola Lobov (Tivat) i igrači Nikola Perović (Mirabile moda),Semir Gurzaković, Đovani Kočović (Fljamurtari, Albanija), Aleksandar Obradović (Tivat), Nedžad Haverić (Agama), Ranko Novović (Titograd),Ognjen Šušić, Nikola Minić (Studentski dom), Aleksa Bečanović, Lazar Mašulović (Nikšić) i Ivan Pavićević (Kataro).

Foto i text: fscg.me