Selektor kadetske reprezentacije objavio spisak

0

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup na UEFA Razvojnom turniru u Albaniji.

Marić je pozvao 20 igračica – golmani: Jovana Žugić (Ekonomist), Anja Jovanović (Mladost); odbrana: Amra Mehović, Nikolina Mijović (Cveteks), Tijana Janković, Anastasija Zarubica (Ekonomist), Dunja Bojanić, Vladana Boričić, Lana Đurović, Mia Vukčević (Mladost), Slavica Krstevska, Sofija Beatović (Obilić); vezni red: Jelena Nikčević (Ekonomist), Larisa Đurković (Mladost), Katarina Čađenović (Danilovgrad); napad: Tatjana Osmajić, Lejla Bambur (Breznica), Nađa Doknić (Ekonomist), Maša Tomašević (Danilovgrad).

Turnir se održava od 3. do 8. maja u Kamzi, gradiću u blizini Tirane. Osim Crne Gore i Albanije, na turniru će se nadmetati i Kazahstan i Kosovo.

Prvi meč na turniru naša selekcija igra 3. maja od 10:30 časova sa Albanijom, u drugom kolu, 5. maja od 13:30 časova, sastaje se sa Kazahstanom, dok će u posljednjoj rundi, 8. maja od 13 časova, igrati sa Kosovom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here