Selektor objavio spisak

0

Selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Marić se odlučio za 20 igračica – golmani: Jovana Žugić (Ekonomist), Anja Jovanović (Mladost 2015); odbrana: Slavica Krstevska, Vlada Milović (Budućnost), Dunja Bojanić, Vladana Boričić, Lana Đurović (Mladost 2015), Anastasija Zarubica, Tijana Janković (Ekonomist), Sofija Beatović (Obilić); vezni red: Jelena Nikčević (Ekonomist), Tatjana Osmajić (Breznica), Katarina Čađenović (Budućnost), Larisa Đurković, Mia Vukčević (Mladost 2015); napad: Lejla Bambur (Breznica), Maša Tomašević (Budućnost), Amra Mehović (Cveteks), Tamara Milović (Ekonomist), Nađa Doknić (Ekonomist).

Naša selekcija igraće u grupi B5, sa domaćinom turnira Izraelom i Velsom. U prvom kolu, 27. oktobra, Crna Gora se sastaje sa Izraelom, tri dana kasnije na programu je duel sa Velsom.

Plasman u elitnu rundu izboriće prvoplasirana ekipa, kao i najbolja drugoplasirana iz neke od šest grupa.

– Za nas je u ovom trenutku najvažnije da pružimo svoj maksimum, pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Nadam se da ćemo nadograditi igru iz prijateljskih utakmica sa Kosovom, u kojima smo, uprkos porazima, prikazali dosta dobrih stvari. U tim mečevima vidjelo se da imamo prostora i mogućnosti za napedak, kazao je selektor Marić.

Raspored

27.10.
15:00 – Izrael – Crna Gora

30.10.
11:30 – Crna Gora – Vels

02.11.
16:00 – Vels – Izrael 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here