Selektor objavio spisak

0
FSCG

Selektor Futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača za turnir preliminarne runde kvalifikacija za plasman na Evropsko pvenstvo koje se 2018. godine održava u Sloveniji.

FSCG

„Sokoli“ će nastupiti u grupi G preliminarne runde kvalifikacija i pokušati da u konkurenciji selekcija Gibraltara i Švedske izbore plasman u dalju fazu takmičenja. U glavnu rundu kvalifkacija plasiraće se samo prvoplasirana selekcija Turnira koji se održava na Gibraltaru.

Izabrabnici Sveta Ljesara prvi meč u kvalifkacijama odigraće 28. januara protiv Gibraltara, dok će dan kasnije odmjeriti snage sa selekcijom Švedske. Svi mečevi grupe G odigraće se u Sportskom centru „Teresentenari“.

„Sokoli“ će četiri dana pred prvi meč u kvalifikacijama odigrati i posljednju kontrolnu utakmicu – 24. januara u Madridu naša selekcija će odmjeriti snage sa višestrukim prvakom Evrope i dvostrukim prvakom Svijeta, reprezentacijom Španije.

Na spisku selektora Ljesara našlo se 14 igrača – golmani: Dragoljub Despotović (Titograd), Igor Asanović (Agama); igrači: Bojan Bajović, Saša Gojković, Aleksandar Obradović, (Agama), Dragan Jakovljević, Darko Ćalasan (Bajo Pivljanin), Aleksa Bečanović (Nikšić), Ognjen Šušić (Studentski dom), Marko Bajčetić, Milovan Drašković (Titograd), Ranko Novović (Mirabile moda), Eldin Ćorović (Jeidnstvo) i Ilija Mugoša (Military futsal team).

Naša selekcija okupiće se 16. januara u Tivtu, gdje će odraditi šestodnevne pripreme za kvalifikacioni turnir i prijateljski duel sa Špancima.

Stučni štab Futsal reprezentacije od ovog okupljanja jači je za Nikolu Perovića – dugogodišnji kapiten „sokola“ oprostio se od reprezentativnog dresa na dvomeču sa Švajcarskom i u narednom periodu obavljaće funkciju asistenta u stručnom štabu selektora Ljesara.

IZVOR: FSCG.ME

Advertisements