Simović: Želimo trofej!

0

Fudbaleri Igala napravili su najveći uspjeh u istoriji kluba.

Oni su prošle neđelje eliminisali Grbalj u polufinalu, tako da će se 30. maja na stadionu “pod Goricom” za trofej boriti sa ekipom Mladosti.

Prolazak u finale je najveci uspjeh u istoriji kluba,i sigurno da niko nije ovo očekivao na pocetku takmičenja u kupu Crne Gore. Imali smo za protivnika odličnu ekipu Grblja,ali nakon prvog meča vjerovali smo da možemo i u revanšu da izborimo sjajan rezultat. Na kraju to se i dogodilo,i uz podršku naših sjajnih navijača stigli smo do ovog trijumfa – rekao je kapiten ekipe sa “Solila” Jovan Simović.

Nekadašnji vezista Zete ističe da ih u finalu očekuje teška utakmica, ali najavljuje pohod na trofej.

Očekuje nas teška utakmica u finalu protiv ekipe Mladosti,koja je dokazala da se radi o odličnom sastavu,ali naše želje se nisu završile dolaskom u finale,jer i mi želimo taj trofej.Sigurno neće biti lako,ali i prije revanša nama su davali male šanse za prolaz,međutim uspjeli smo da napravimo veliki podvig.

Simović napominje da bez podrške navijača, Igalo ne bi stiglo do ovakvog uspjeha.

Ono u šta sam siguran je to da će podrška našem klubu u finalu biti još bolja,i da će veliki broj navijača iz našeg grada doći da podrži ove momke.Ovom prilikom svima se zahvaljujem što su bodrili svoj klub,i pozivam sve koji mogu da dođu na finale i daju podršku,jer su ovi momci zaista to zaslužili, zaključio je Simović.