SJAJAN POSAO: Jedinstvo dobilo generalnog sponzora!

0

Fudbalski klub Jedinstvo dobio je generalnog sponzora!

Naime, jedan od vodećih kompanija u Crnoj Gori „Franca“, od danas je zvanično generalni sponzor ovog sportskog kolektiva.

Saopštenje FK Jedinstvo prenosimo u cjelini:

„Danas je potpisan sponzorski ugovor vrijedan 105.000,00 e, kojim je kompanija FRANCA postala generalni sponzor našeg kluba. Tako da će naš klub za takmičaraku sezonu 2022/23 svom imenu dodati naziv sponzora FK JEDINSTVO-FRANCA.

Koristimo priliku da se u ime Uprave kluba, stručnog štaba, igrača kao i svih ostalih u klubu, zahvalimo kompaniji FRNACA, direktoru i vlasniku kompanije, gospodinu Hilmiji Franci kao i Seadu Franci koji su od samog starta , tačnije od 2017.godine kada smo ušli u klub bili velika podrška i vjetar u leđa da postignemo rezultat i sve ono što smo obećali kada smo krenuli u svu ovu priču.

Takođe se zahvaljujemo opštini Bijelo Polje i Predsjedniku Petru Smoloviću, koji su i tada ali i sada bili i ostali jedan od glavnih oslonaca našeg kluba.

Takođe koristimo priliku da se zahvalimo i svi sponzorima i donatorima koji su do sada bili sa nama i bez čije pomoći sve ovo ne bi bilo moguće.

Posebno nas raduje, obraćanje gospodina Hilmije Franca, koji je obećao i dodatnu pomoć i mimo ugovora kroz posebne premije za igrače i trenere ukoliko izbore rezultat koji smo zacrtali“, stoji u saopštenju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here